Onze voordelen voor jou

Wat is prettiger dan comfortabel rijden en zonder zorgen genieten van jouw smart? Met de smart autoverzekering ben je verzekerd van uitstekende voorwaarden tegen een gunstige premie.


Goede voorwaarden

Je merkt pas hoe belangrijk goede voorwaarden zijn wanneer je te maken krijgt met schade of diefstal. Snel en klantvriendelijk geholpen worden, jouw eigen dealer als aanspreekpunt, 24/7 pechhulp, een vervangende auto en schadeherstel met originele smart onderdelen zijn slechts een aantal van onze pluspunten.


Aantrekkelijke vergoedingen

Onze voorwaarden hebben ook financiële voordelen, door de lage afschrijvingspercentages. Het afschrijvingspercentage op jouw auto is lager, waardoor jouw auto op papier meer waard blijft. Ook onze uitstekende nieuwwaarderegeling voor nieuwe smarts en de aanschafwaarderegeling voor smart occasions zijn in jouw voordeel. Opties, accessoires en belettering kun je kosteloos meeverzekeren.

 


Bij smartautoverzekering.nl bespaar je ook direct op jouw verzekeringskosten. Bijvoorbeeld met onze lage alarmeisen ('klasse 1', nieuwe smarts voldoen hier standaard aan) en een eigen risico van € 0,-.


Voorwaardenvergelijker


smart
autoverzekering
ANWB BOVAG Plus Ditzo

Nieuwwaarderegeling: 3 jaar volledig en onbeperkt


Afschrijvingsregeling in het 4e jaar 1%


€ 0,- eigen risico bij schadeherstel door Mercedes-Benz dealer of smart center


Opties, accessoires en belettering kosteloos meeverzekerd


Schadeherstel alleen met originele smart onderdelen bij Mercedes-Benz dealer of smart center


Voor alle nieuwe smarts volstaat het af fabriek alarmsysteem


Standaard sleuteldekking bij verlies of diefstal

Klanten van Mercedes-Benz Insurance waarderen de dienstverlening met rapportcijfer 8,0 (klanttevredenheidsonderzoek 2013 door Newcom research)
klanttevredenheidsonderzoek 2013 door Newcom research